”Caravana cu medici” – un proiect cu şi despre OAMENI

2 noiembrie 2021

În perioada 30-31 octombrie 2021, aproximativ 200 de persoane din localitatea Berca, judeţul Buzău, au beneficiat de consultaţii gratuite, puse la dispoziţie de către Caravana cu Medici, un proiect susținut de Farmacia Evofarm, menit să le ofere o mână de ajutor celor care locuiesc în zone defavorizate.

Consultaţiile au fost realizate de către o echipă formată din medici şi asistenţi, specializaţi în domenii precum: Cardiologie, O.R.L, Neurologie, Pediatrie, Urologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Medicină Internă, Radiologie, Reumatologie, Chirurgie generală, Ortopedie, Oftalmologie, Endocrinologie și Medicina de urgență. Cadrele medicale au venit de la două centre universitare din ţară – Bucureşti, respectiv Braşov. Toți pacienţii consultaţi au primit scrisori medicale din partea medicilor specialişti, în aşa fel încât să beneficieze de recomandările şi tratamentele potrivite, pentru a-și menține organismul sănătos şi puternic.

Farmacia Evofarm și-a propus încă de la început să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Fideli motto-ului „Sănătatea înainte de toate” și conștienți de cât de importantă este prevenția și medicația periodică, Evofarm a căutat mereu soluții de sănătate adaptate vieții active din zona rurală și din orașele mici. Farmacia Evofarm s-a alăturat cu entuziasm proiectului Caravana cu Medici, din dorința de a le oferi oamenilor consultaţii gratuite, astfel încât aceștia să beneficieze de recomandările şi tratamentele medicale adecvate.

Citește articolulul complet aici: https://www.marcosprovit.ro/caravana-cu-medici-un-proiect-cu-si-despre-oameni/

Citește alte articole

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare.
Puteți parcurge aici Politica privind fișierele Cookie.